CAPITALA VERDE FĂRĂ COPACI. DRUJBELE FAC VICTIME PE BULEVARDUL MILEA

by Cosmin Mihuta

Nicio lucrare fără copaci tăiați. Cam asta e deviza administrației Falcă, cea care de 12 ani de zile ne-a obișnuit cu masacrarea copacilor din municipiu, de fiecare dată când a fost asfaltată câte o stradă. Așa s-a întâmplat în zona Colegiului Pedagogic, la fel în zona Colegiului Moise Nicoară, acum a venit și zona Tribunalului Arad.

În urma asfaltărilor din ultimele zile, constructorul sau poate din nou cei de la Universul Verde, greu de spus, sub privirea îngăduitoare a mai marilor Primăriei, au mai ras niște copaci, de data aceasta din fața Tribunalului Arad, din motive cunoscute doar de autori. Probabil aveau nevoie de lemne de foc, altfel nu se explică de ce copaci sănătoși, care nu încurcau nici circulația, nici nu ocupau spaţiul destinat locurilor de parcare, au fost tăiați fără milă.

Sau probabil face parte din strategia primarului Gheorghe Falcă în cursa pentru Arad – Capitală Verde a Europei, iar în locul acelor copaci vor fi montaţi stâlpi verzi, acei stâlpi atât de dragi administraţiei Falcă.

Facebook Comments