UN ARĂDEAN S-A AUTOMUTILAT PENTRU A SCĂPA DE ANCHETA POLIȚIȘTILOR

by Dana B.

Cercetat ca fiind principalul suspect într-un caz de agresiune, petrecut zilele trecute în Zonă Gării din Arad, un bărbat fără adăpost a decis să se automutileze, înfingându-și o foarfecă în picior și un cuțit în abdomen, pentru a scăpa și a nu mai fi tras la răspundere de polițiști. 

Bărbatul i-a îngrozit cu gestul său pe ceilalți oameni fără adăpost, care își duc veacul sub podul de la Grădiște. Aceștia au sunat disperați la 112, iar la față locului s-au deplasat jandarmii și paramedicii SMURD. Practic, automutilarea s-a produs pe fondul unui conflict, victimă de astăzi fiind, în fapt agresor într-un caz petrecut zilele trecute, în zonă Gării, când acesta i-ar fi rupt maxilarul unei alte persoane.

Pentru a face lumina în acest caz, polițiștii i-au citat pe cei implicați, pentru mâine dimineață, la audieri, însă agresorul le-a spus celor apropiați că mai bine moare decât să fie tras la răspundere, așa că s-a înjunghiat singur.

Paramedicii SMURD i-au acordat victimei primul ajutor și au transportat-o la spital. Jandarmii au intervenit pentru a securiza intervenția celor de la ISU-SMURD, dar și pentru a-i calmă pe oamenii fără adăpost, care puteau deveni recalcitranți, într-o astfel de situație.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments