SCAPA DE CELULITA IN DOAR SAPTE ZILE CU O CREMA – MINUNE

by Andreea Radu

Pare de domeniul fantasticului, însă este cât se poate de real. Crema despre care îți vom vorbi în cele ce urmează poate fi preparată de fiecare dintre noi, din ingrediente ușor de procurat.

Primele rezultate apar după doar 7 zile de aplicare zilnică a cremei: celulita se reduce vizibil, iar aspectul vergeturilor se atenuează. Iată cum să obții chiar la tine acasă crema care te scapă de celulită.

Cum prepari crema care te scapă de celulită

Pentru prepararea acestei creme vei avea nevoie de:

– 100 ml lapte pentru bebeluși

– 20 de picături de ulei esențial de portocală sau lămâie

– 3-5 picături de ulei esențial de scorțișoară

– 2 linguri de suc de aloe vera

Amestecă bine laptele pentru bebeluși, cu uleiul esențial de portocale și uleiul esențial de scorțișoară. Adaugă, apoi, și sucul de aloe vera. Acoperă recipientul în care ai amestecat ingredientele și lasă-l peste noapte.

Crema care te scapă de celulită poate fi păstrată la frigider maximum o lună de zile. În toată această perioadă, își păstrează proprietățile și, deci, eficiența. Aplic-o zilnic, prin masaj energic.

Cum acționează crema-minune

Fiecare din cele 4 ingrediente care intră în compoziția cremei are o acțiune foarte puternică asupra pielii, efectele lor resimțindu-se în profunzime.

Laptele pentru bebeluși este recomandat a se folosi la obținerea acestei creme întrucât nu conține aditivi nocivi și are un aport ideal de grăsimi. Astfel, hrănește și hidratează pielea în profunzime, ajutând la regenerarea țesutului.

Gelul de aloe vera este bogat în aminoacizi, în oligoelemente, minerale, enzime și vitaminele A, complexul de B-uri, C și E. Asemenea laptelui pentru bebeluși, și acest gel hidratează și hrănește pielea în profunzime, stimulează multiplicarea celulelor ce intră în alcătuirea dermului și reechilibrează pH-ul pielii.

Totodată, sucul acestei plante facilitează buna circulație a sângelui, ceea ce contribuie la diminuarea celulitei. De asemenea, favorizează eliminarea grăsimilor stocate în adipocite, celulele de grăsime care se fac vinovate de apariția celulitei în anumite părți ale corpului.

Uleiurile esențiale de citrice sunt bogate în principii active naturale și sunt inamici redutabili ai celulitei. Folosite extern, ele fluidifică sângele, luptă împotriva aspectului de coajă de portocală, sunt tonifiante și astringente, remodelând eficient silueta.

Uleiul esențial de scorțișoară  este termoactiv, stimulând microcirculația. În consecință, favorizează arderea grăsimilor și reduce celulita, tonifiind pielea și netezind țesutul adipos.

Ce contraindicații are crema care te scapă de celulită

Crema care te scapă de celulită nu are efecte secundare, însă nu trebuie folosită de femeile însărcinate, din cauza prezenței uleiurilor esențiale. Acestea conțin anumiți compuși toxici, care pot traversa bariera placentară și pot ajuge la făt, periclitându-i dezvoltarea.

Dacă te-ai hotărât să apelezi și tu la crema care te scapă de celulită, nu uita că poți grăbi efectul ei având și o igienă de viață corespunzătoare. Asta înseamnă ca cel puțin pe perioada folosirii cremei-minune (nu mai mult de o lună de zile) să încerci să te hrănești sănătos, privilegiind consumul de legume, fructe, carne slabă și pește, și să ai un program minim de exerciții fizice (20-30 de minute zilnic).

Sursa: http://www.avantaje.ro/articol/crema-care-te-scapa-de-celulita-in-7-zile#sthash.hrATMUC6.dpuf

Facebook Comments