TALHARIE LA CHISINEU-CRIS: UN BARBAT A FOST BATUT DE DOI AGRESORI, CARE L-AU LASAT FARA BANI SI BUNURI

by Andreea Radu

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, la data de 30.10.2015, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat Judecătoriei Chişineu-Criş arestarea preventivă a inculpaţilor Ghioghiu Cosmin Emanuel şi Gruia Florin – cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Judecătoria Chişineu-Criş a admis propunerea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pe o perioadă de 30 zile.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în 28.10.2015, în jurul orelor 2340, inculpaţii Ghioghiu Cosmin Emanuel şi Gruia Florin, în timp ce se deplasau împreună cu persoana vătămată P.A. înspre localitatea Sintea-Mare, după trecerea căii ferate de la marginea oraşului, i-au aplicat mai multe lovituri determinând căderea acesteia la pământ; ulterior, cei doi inculpaţi au deposedat-o de mai multe bunuri pe care le avea asupra sa precum şi de suma de 500 lei.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpaţilor.

Facebook Comments