LAURA COSOI, DETALII DESPRE NUNTA! PE CINE VREA ALATURI DE EA IN ZIUA CEA MARE

by webeditor

Laura Cosoi este în al nouălea cer de fericire, după ce iubitul ei a cerut-o de soţie. Vedeta a mărturisit că se aştepta ca partenerul ei să facă acest pas, însă nu ştia când se va întâmpla. Cosoi a dezvăluit şi oamenii pe care şi-i doreşte alături în ziua cea mare.

Laura Cosoi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmin Curticăpean, care durează de mai bine de doi ani. În acest timp, cei doi şi-au construit o relaţie frumoasă, care urmează să se finalizeze cu căsătoria celor doi.

Vedeta a mărturisit că momentul în care a primit inelul a fost total neaşteptat, însă că bănuia faptul că iubitul ei doreşte s-o ia de soţie. Mai mult decât atât, blonda a mărturisit că vrea o nuntă la care să participe numai persoanele apropiate ei şi logodnicului său.

„A fost un moment total neaşteptat. Ca orice cuplu am vorbit despre acest pas, dar nu am facut planuri. Sunt femeie şi sinceră să fiu am simţit la un moment dat că cererea urmează, doar că am fost total surprinsă de modul şi locul unde mi-a oferit inelul de logodnă. Eram în biserică. Dorim ca la acel moment să fim lângă cei care ne iubesc. Încă nu ştim nimic pentru că nu am avut timp să discutăm despre nuntă sau să stabilim eventuale detalii sau liste de invitaţi”, a declarat Laura Cosoi la o emisiunea de la Prima TV.
Laura Cosoi este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc. Actriţa este cunoscută graţie serialelor în care a jucat. Ea a format un cuplu cu binecunoscutul cântăreţ Smiley. (spynews.ro)

Facebook Comments