GALA VIITORULUI A REUNIT NUME SONORE ALE FOTBALULUI ARADEAN (FOTO)

by Sorin Haut

Deşi are doar cinci luni de existenţă, Viitorul Arad, club de fotbal specializat pe creşterea copiilor şi juniorilor, numără deja aproximativ 130 de copii legitimaţi, nouă antrenori şi un preşedinte de onoare de primă mână. Flavius Domide, unul dintre puţinii utişti faimoşi rămaşi în viaţă, a ales acest drum şi pentru nepotul său, înscris la grupa de vârstă 2004. Giovanni Catanzariti, fostul finanţator şi preşedinte al UTA-ei, este cel care a înfiinţat ACS Viitorul Arad, club care îşi propune să lanseze tineri spre fotbalul mare.

Domide, Mara şi Panin, în centrul atenţiei

Primul an din existenţa noului club al Aradului a fost marcat de o frumoasă gală de final de an, în care pe scenă au urcat, rând pe rând, Giovanni Catanzariti, Flavius Domide şi apoi antrenorii Mircea Aslău, Dinu Maghici, Flavius Pavel, Cristian Ţigan, Flavius Moisa, Romeo Vurdea, Norbert Jozsa, Raul Dehelean şi Dorin Peii. Invitaţii speciali ai evenimentului onorat de peste 200 de participanţi au fost Bogdan Mara, Cristian Panin, Casian Maghici, Adrian Rusu şi Marius Bilaşco, toţi surprinşi plăcut de proiectul lui Gio.

Show de lumină şi culoare

Bucureşteanul Alexandru Stan a făcut adevărate minuni cu mingea, micii fotbalişti fiind uimiţi de jongleriile cu balonul rotund, acesta fiind şi cel mai savurat moment al galei. Mascota Tori, jocurile distractive cu premii la care s-au înhămat şi părinţii, tortul festiv, cadourile de final de an şi programul trupei de dance New Generation Crew, participantă la emisiunea “Românii au talent”, au întregit un eveniment cu bun gust, care s-a încheiat la orele serii, cu un splendid foc de artificii.

 

 

Facebook Comments