AURELIAN TEMISAN, DESPRE PRIMA ZI IN BUCURESTI: “CAND M-AM MUTAT, TATA MI-A DAT O AGENDA“!

by Paula Craciun

Aurelian Temișan a făcut o serie de dezvăluiri de senzație despre sine, el fiind una dintre vedetele care, foarte rar, povestește despre sine și despre tinerețea lui. Cu toate acestea, la ”Dincolo de aparențe” cu Florentina Fântânaru, artistul a acceptat să povestească câteva dintre secretele sale în fața camerelor de luat vederi.

Aurelian Temișan povestește că, deși depășise de mai bine de un an vârsta majoratului, în momentul în care s-a mutat la București, a fost nevoit să respecte câteva reguli stricte, impuse de tatăl său.

”Când am venit în București mi-a spus: ”Ia agenta asta. Am luat agenta și mi-a scris așa: ”8.30, ajungi în Gara de Nord. Te preia Dan Beizadea. Te duci, cumperi un buchet de flori și te duci la Radio, dai flori la toate doamnele de acolo. Când te duci acasă la domnul Beizadea, mai cumperi un buchet de flori pentru soția dânsului. La 14.00, îl suni pe Marius Țeicu. Nu uita, la 17.00, trebuie să fii la dânsul. (…) Seara, mă suni să îmi spui ce ai făcut din toate acestea”. Deci, îi dădeam raportul, îmi făcea desfășurătorul pentru că nu aveam nici 20 de ani și plecasem singur într-o junglă, pentru că aici este o junglă. (…) Agenda am păstrat-o! Și este din `89…”, i-a povestit Aurelian Temișan Florentinei Fântânaru la emisiunea acesteia, ”Dincolo de aparențe”.

Mai mult decât atât, cântărețul a dezvăluit și singurul motiv care l-a făcut să renunțe la mijloacele de transport în comun. ”Eu m-am izbit în metrou de o puștoaică care era cu prietenul ei și, văzându-mă, zice ”Uite-l pe Temișan. Are spectacol la Sala Palatului mâine”. ”De ce să mai mergem la Sala Palatului? Nu vezi că e aici?”, a spus el. Și mi-am zis atunci ”Stop!”. Și a fost ultima oară când am mai mers cu transportul în comun. De aceea sunt isteriile afară, pentru că nu ai ocazia să mergi cu ei”, mai povestește Aurelian Temișan.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments