Ingrediente
Mod de preparare
Ingrediente:
500g cartofi
2-3 dovlecei dovlecei
3 cepe
8 rosii
2 ardei
4 catei de usturoi
100 ml apa
6 linguri ulei masline
1 legatura marar
sare
piper
maghiran
Mod de preparare:
Cartofii se curata si se taie in 4. Dovleceii se curata si se taie in bucatele. Rosiile se tin putin in apa clocotita pentru a indeparta cu usurinta coaja, se taie apoi in bucatele potrivite. Ardeii se taie rondele, dupa ce se curata de seminte.
Ceapa se toca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei pina devine sticloasa.
Intr-un vas cu 4 linguri de ulei, se adauga cartofii, dovleceii, rosiile, usturoiul taocat marunt, ardeii, mararul tocat fin, ceapa calita, sare, piper, maghiran si 100 ml apa. Vasul se da la cuptor pentru 1 ora si jumatate, la foc potrivit.
In acest timp, legumele se vor intoarce si se vor amesteca de doua ori. Se poate servi atat rece, cat si calda.
Sursa: realitatea.net