AM AFLAT CE FACE DACIANA SARBU LA VIENA!

by Paula Craciun

Cand pisica nu-i acasa soarecele joaca pe masa, spune o vorba din batrani. Ei bine, Daciana Sarbu, sotia premierului Victor Ponta, pare sa si-o fi insusit, iar in lipsa acestuia sa isi scoata parleala asa cum le place femeilor mai mult. La shopping!

Dupa infrangerea zdrobitoare si total neasteptata in alegeri, familia Ponta isi linge ranile departe de tara. Cei doi politicieni nu o fac insa impreuna, ci separat! Premierul a ales sa plece in Emiratele Arabe pentru a se detensiona si a uita de gustul amar al infrangerii, iar sotia sa, Daciana a optat pentru un sejur la Viena, unde s-a dus la vestitul Targ de Craciun.

“Am intalnit-o ieri (n.r. sambata), la Viena, pe Daciana Sarbu. Era la Targul de Craciun. Facea shopping si se uita la suveniruri. La Viena s-au aprins deja luminitele de Craciun si capitala a fost aranjata frumos, de sarbatoare. S-au deschis si celebrele targuri de Craciun, unde e o placere sa te plimbi si sa cumperi daruri de Craciun.

Aici, ai senzatia ca sarbatorile sunt mai aproape, intalnesti oameni veseli si sute de turisti veniti in intreaga Europa. Pe sotia premierului am recunoscut-o imediat. Parea singura, nu am vazut sa fie insotita de cineva. Am recunoscut-o dupa zambetul ei inconfundabil. M-a privit si mi-a zambit. Mai erau romani care o recunosteau si isi dadeau coate”, ne-a scris un cititor pe adresa [email protected] .

Reamintim ca in tot acest timp, Victor Ponta se afla in Emiratele Arabe, la Dubai si, conform Realitatea TV, vineri seara premierul ar fi petrecut intr-un club exclusivist din AbuDhabi, insotit de alti prieteni

Sursa: wowbiz.ro

Facebook Comments