ADINA DIACONU VA PURTA DRAPELUL ROMANIEI LA JOCURILE OLIMPICE DE TINERET

by Sorin Haut

Jucătoarea de tenis de masă Adina Mihaela Diaconu va fi purtătorul de drapel al echipei Romaniei la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) de la Nanjing, care va avea loc pe data de 16 august pe Stadionul Olimpic din localitatea chineză, informează COSR într-un comunicat remis AGERPRES.

Componentă a Echipei Olimpice care va reprezenta România la cea de-a doua ediție de vară a Jocurilor Olimpice de Tineret, Adina Mihaela Diaconu, care va împlini 15 ani pe 14 octombrie 2014, este considerată cea mai valoroasă sportivă din generația sa de către forul european de specialitate.

La ultima ediție a Campionatelor Europene de juniori, care au avut loc în urmă cu câteva săptămâni la Riva del Garda, în Italia, Adina Mihaela Diaconu a cucerit patru medalii de aur din patru posibile — la individual, dublu feminin, dublu mixt și cu echipa, performanță reușită în premieră în Romania, la această categorie de vârstă.

Adina Mihaela Diaconu s-a născut la Slatina și este antrenată de Petre Arnăutu, tehnicianul care o însoțește și la Nanjing.

Sursă: AGERPRES

Facebook Comments