CUMPARATURI LA JUMATATE DE PRET PENTRU PENSIONARII ARADENI

by webeditor

Galleria Arad în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad organizează în perioada 14-15 iunie a.c. o campanie de cumpărături adresată exclusiv  pensionarilor.  Pensionarii, care vor achiziționa produse din hipermarketul Cora vor primi 50% înapoi din valoarea cumpărăturilor efectuate, dar nu mai mult de 20 de lei/persoană.

Împreună cu administrația publică locală reușim în luna iunie să asigurăm accesul pensionarilor la orice alimente cu jumătate de preț. Este un nou demers, pe care Galleria Arad, de această dată, împreună cu Primăria Arad, îl face pentru sprijinirea comunității locale. Este un proiect de amploare, de care se pot bucura zecile de mii de arădeni ajunși la vârsta pensionării,” afirmă Judit Antal, PR&Events Manager.

Pentru a primi înapoi 50% din cumpărăturile efectuate în zilele de 14-15 iunie a.c., în hipermarketul Cora, trebuie să vă prezentați la info point-ul Cora cu bonul fiscal și cuponul de pensie. Pensionarii își vor încasa reducerea în numerar!

Detalii despre campanie puteți obține consultând regulamentul oficial regăsit la info point-ul Cora și online la https://www.facebook.com/GalleriaArad și  http://arad.galleriamall.ro/.

Facebook Comments